TARRAGONA

Datos del Pueblo

La Playa De Calafell

Pueblo

La Playa de Calafell

Municipio

Calafell / Comarca: Baix Penedes

Provincia

Tarragona

Comunidad

Cataluña

Habt. / Ine 2008

3466

 

Ayuntamiento

Dirección

Plaça Catalunya, 1

Código postal

43820

Teléfono

977 699 009

Fax

977 699 155

Oficina Turismo

Contactar con telf. citado

Web Oficial

La Playa De Calafell

Web de Interés

Calafell

E-mail municipio

info@calafell.org
 

La Platja de Calafell és un barri marítim d'aquest municipi, al sector de ponent. Dista poc més d'1 km del cap del municipi. És un nucli de població relativament modern, ja que, antigament, com que es tracta d'uns terrenys guanyats a la mar, hi havia aiguamolls (de llevant a ponent tenim documentats l'estany de Segur, l'estany Llarg i l'estany d'Ollers), que feien l'indret poc habitable

La Platja de Calafell

La Platja de Calafell

El carrer principal és el passeig marítim de Sant Joan de Déu i, paral·lelament a aquest, ran de la via, l'avinguda de Mossèn Jaume Soler, que és la carretera que ve de Coma-ruga (a ponent) i continua, per llevant, cap a Segur, Cunit i la carretera comarcal.

El Club Nàutic de Calafell és situat a l'extrem oriental de la barriada, a prop de l'Estany, avui reduït a un bassiol a la desembocadura del dit torrent de la Corbatera. Properes a la Platja, però al N de la carretera, hi ha les urbanitzacions Bellamar i el Mas de la Mel. La Platja de Calafell té una església parroquial situada al carrer de Montserrat i dedicada a sant Pere Pescador, en honor del qual se celebra la festa major el 29 de juny.(ftes i fotos ver links de la ficha)

Licencia de Creative Commons Licencia Gnu Sosua